Wat we doen.

BIM-tech richt zich op het verbinden van talentvolle professionals in de bouwkunde en techniek met gerenommeerde werkgevers.

Met een persoonlijke aanpak en een uitgebreid netwerk helpen we bouwkundigen, technici en andere professionals bij het vinden van hun ideale carrièremogelijkheden.

Bij BIM-tech staat jouw succes centraal. Ontdek vandaag nog hoe we je kunnen ondersteunen in het realiseren van je professionele doelen.

Hoe we het doen.

Bemiddelen doen we vanuit doelen en ambities. Of je nu een architect, engineer, technicus, BIM-modelleur, projectmanager of andere professional bent, bij BIM-tech helpen we je bij het vinden van de juiste vervolgstap.

Met ons uitgebreide netwerk in de branche streven we ernaar om jouw expertise en vaardigheden te matchen met de perfecte werkgever.

Ontdek vandaag nog hoe BIM-tech je kan helpen bij het realiseren van je professionele ambities.

Waar we het doen

We werken samen met een breed scala aan bedrijven in de bouwkunde, techniek en aanverwante sectoren. Van gerenommeerde architectenbureaus en aannemers tot ingenieursbureaus, maakbedrijven en installateurs.

We streven ernaar om talentvolle professionals te matchen met bedrijven die op zoek zijn naar hun specifieke expertise en vaardigheden.

Ontdek vandaag nog hoe BIM-tech je kan helpen bij het vinden van een uitdagende en bevredigende carrière binnen een bedrijf dat bij je past.

NEEM DIRECT CONTACT OP

073 690 8058

info@bim-tech.nl

KVK: 70998698 / IBAN: NL98INGB0008343360

Volg ons op social media